Nejnovější recenze ze sekce WiFi antény
- mikrotik jak jej známe
- skvělá cena
- spoj drží kvalitně
- vysoký výkon
- velmi nenápadný a minimalistický design
- mounting na konzoli/stožár by mohl být lépe vyřešen
- vyžaduje určité znalosti nebo četbu manuálů
za tyto peníze skvělá koupě
ihned antena praskla, spoj držel pouze na 0,5mm. opraveno vteřinovým lepidlem,
- Bez antény jsme měli velmi kolísavou kvalitu příjmu na hranici funkčnosti (rychlosti občas klesaly až na 0,1 MBps). Nyní příjem stabilní, na úrovni jednotek MBps, což ale při vzdálenosti antény přes 3km nepřekvapí.
- robustní konstrukce
- instalace snadná a rychlá
- Dualita pásem
- Zrychlení internetu pětinásobek původního příjmu
- Krátký kabel, není možnost výběru délky kabelů
Sectron AO-ALTE-FSMAK5
Jerome
Přidáno: 13. července 2023
(naposledy upraveno 14. července 2023)
Zakoupeno v Eshop.Sectron.cz
Dlouhá anténa zlepšuje sílu a kvalitu přijmu
Delší anténa zlepšila příjem a kvalitu signálu, doporučuji.
- rychlá instalace a hned fungovalo
- Malá a šikovná
- Anténa zesilila signál o 80%.
Velmi rychle mi přišlo zboží. Hlavně tak speciální a nestandardní zboží jsem našla jen u nich na stránkách.
- Cena poměr výkon.
- I když to není nevýhoda viz. datasheet, tak má kratší dosah u 5GHz přenosu při 7dbi.
- Je bez problému
- Výrobek jsem zakoupil na základě komunikace s obchodem. To je rozdíl když kupujete něco z Číny, tam se nemáte s kým poradit.
Prozatím jsem s výrobkem velmi spokojen. Pokud má někdo problém s příjmem internetu, zkuste tento výrobek.
- dobrá anténa pro 2,4 a 5 Ghz
- Zbytečně dlouhý kabel. Krátký se dá prodloužit, ale dlouhý vám nikdo nezkrátí, protože nemá krimplovací kleště.
Dodaná anténa LTE bohužel ani po 2 hodinách hledání nejlepšího signálu nezvýšila příjem O2 routeru ani o 5%.
Anténu vracím.
Reakce obchodu Eshop.Sectron.cz
Dobrý den;
mrzí nás vaše nespokojenost se zakoupeným výrobkem. Anténa s 10m kabelem je vhodná spíše do městské zástavby, kde je úroveň příjmu velmi dobrá.
Kabel RG85 má útlum cca 4.6 dB/10m při 1 GHz a s vyšší frekvencí útlum roste.
Ve vašem případě bychom doporučili variantu s kratší kabeláží 5m, případně modifikaci na 3m.
Pro jakékoliv dotazy se na nás můžete kdykoliv obrátit.
Hezký den
SECTRON Tým
Intenzita signálu se zvýšila z 3 čárek na maximální hodnotu 5 čárek. Rychlost signálu se zvedla cca 8 - 10x.
Poynting XPOL-2-5G
Přidáno: 12. ledna 2022
(naposledy upraveno 12. ledna 2022)
Zakoupeno v e-anteny.cz
- 1a
- Zesílení signálu LTEcca 2 x
Zobrazuji 21 - 40 ze 115 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...6 Další »